NIEUWE SERIE

Wat hebben we een heerlijke zonnige week achter de rug ☀️ Was echt genieten! Langzaam maar zeker zal het vanaf nu echt herfst worden en dan trekken we weer meer naar binnen. Een heerlijke tijd om weer eens wat in huis te doen, muziekje aan en genieten van gezelligheid binnenshuis. We hebben veel zin in deze tijd!

Juist voor deze tijd hebben we een nieuwe serie bedacht en uitgewerkt. Na heel hard werken en hier en daar wat vertraging en tegenslag, presenteren we vandaag met trots onze nieuwe ‘Botanical serie’! ✨ Elk ontwerp is door Elvire met de hand geschilderd en gecombineerd met een bemoedigende & inspirerende tekst.

De eerste poster van deze nieuwe serie is voor ons extra bijzonder, tijdens het ontwerpen van deze serie hebben we een zware tijd gehad, bijzonder hoe dit ontwerp ons zelf ook hielp. Hopelijk kunnen we ook veel anderen bemoedigen met deze tekst: “U bent een toevlucht, beschutting tegen stortbuien, schaduw tegen hitte”. ♡ Bekijk hem hier: Eerste poster van nieuwe serie.

We zijn heel erg benieuwd wat jullie van dit eerste ontwerp vinden? Is altijd weer spannend…

Zoals je van ons gewend bent, is elk nieuw ontwerp twee dagen met 20% lanceringskorting te bestellen. We hebben de korting in de webshop alvast doorberekend, een kortingscode invullen is dus niet nodig 🙂

We wensen je een heel fijn en gezegend weekend!
Liefs, Manuel & Elvire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *