2 NIEUWE Verjaardagskalenders ✨ + tijdelijke actie

Tijdelijk met een MEGA vernieuw-je-verjaardagskalender-korting van 50%!

Het is alweer een paar jaren geleden dat we onze allereerste Lifeprints verjaardagskalender lanceerden.

Twaalf van onze allereerste ontwerpen in één kalender, een mix van al onze stijlen. Ze waren soms niet bij te drukken, zo hard gingen ze! Daarna maakten we ook andere versies.

Omdat we in de veronderstelling waren dat er ondertussen bij iedereen wel één aan de muur hing, zijn we een tijd geleden gestopt met de verkoop.

Maar dat hadden we verkeerd ingeschat, want we ontvingen en ontvangen nog altijd veel mailtjes en berichtjes met de vraag of ze alsjeblieft weer terug mogen komen.

De hoofdoorzaak? De huidige verjaardagskalender zit vol typex, is in de wc gevallen, kromgetrokken, verkleurd óf gewoon geen mooie actuele meer… en nog veel meer redenen.

Nou, we hebben goed nieuws! Want vandaag is het eindelijk zover! Speciaal en op veler verzoek presenteren we vandaag twee nieuwe verjaardagskalenders!

Je vindt ze hier: Nieuwe Lifeprints Verjaardagskalenders

De eerste kalender met prachtige natuurfoto’s uit verschillende series en helemaal in het Nederlands (daar werd veel om gevraagd).

De tweede met ontwerpen uit de nieuwste Bloom in Grace serie, waarbij pastelkleuren, illustraties, gedichten van Elvire en andere prachtige teksten centraal staan.

Wees er snel bij, want alleen t/m a.s. weekend geldt de ‘vernieuw-je-verjaardagskalender-korting’ van 50% ✨

Eigenlijk een beetje te gek, maar toch heel bewust gedaan om het voor iedereen en elke portemonnee mogelijk te maken om je verjaardagskalender te vernieuwen. En natuurlijk super geschikt als spontaan cadeautje voor iemand die dit wel kan gebruiken…

Vanaf volgende week zullen ze voor €9.95 over de digitale toonbank gaan in onze webshop… ♡

We zijn erg benieuwd wat je er van vindt!

Een hele fijne zomerse week en liefs van een enthousiaste ons! 🙂
Manuel & Elvire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *