Algemene voorwaarden van Lifeprints.nl
Datum 01-01-2016

Lifeprints.nl
info@lifeprints.nl
Leuvenumseweg 99
3847LB Harderwijk
(Dit is een postadres en geen bezoekadres).
KVK: 08174592


Leverings- en betalingsvoorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling bij Lifeprints.nl geef je te kennen dat je met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Onze leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aangeboden producten en zijn als volgt:

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Alle prijzen en andere vermeldingen van Lifeprints.nl zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Wij versturen onze pakketen via PostNL. We berekenen verzendkosten per product / bestelling, afhankelijk van de grootte van het pakket wordt een prijs berekend. De uiteindelijke verzendkosten kunnen verschillen van €1.95 voor enveloppen tot €5.95 voor pakketten.

Wij zijn gerechtigd extra verzendkosten te berekenen aan de klant bij bijzondere omstandigheden, zoals het versturen van een bestelling naar het buitenland.

Het valt buiten onze verantwoordelijkheid als PostNL later bezorgt dan de aangegeven levertijd. Wanneer je bestelling als gevolg van vertraging bij PostNL pas later wordt ontvangen dan de aangegeven levertijd, kunnen wij hiervoor helaas geen restitutie verlenen.

De meeste van onze producten worden op bestelling gemaakt, we hanteren over het algemeen geen voorraad. De gemiddelde levertijd aan PostNL is daarom 3-4 werkdagen, dit is dus exclusief de benodigde verzendduur. Deze termijn kan oplopen tot 10 werkdagen (afhankelijk van de bestelling). Wij zullen je bij langere levertijden altijd proberen op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Als deze termijn van 10 werkdagen om welke reden dan ook wordt overschreden heb jij als koper het recht de overeenkomst schriftelijk te ontbinden en worden eventuele gedane betalingen binnen 14 dagen terugbetaald.

Pakketten welke zichtbaar beschadigd worden aangeboden door PostNL dien je te weigeren bij de postbode.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres.

Mocht je onverhoopt na de ontvangst van onze bevestiging van je order besluiten om je bestelling te annuleren, dan moet je de volgende regels in acht nemen:

Wij verlenen je een volledige terugbetaling wanneer je binnen 1 uur na ontvangst van onze bevestiging van je order ons op de hoogte brengt van je annulering, dit moet uitsluitend per email gebeuren naar info@lifeprints.nl.

Wij zijn genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag te vorderen wanneer wij niet binnen deze 1 uur een annulering van je ontvangen hebben per e-mail. Dit i.v.m. eventuele materiaalkosten en behandelingskosten die dit met zich meedraagt.

Na het inhouden van 25% behandelingskosten zullen wij het restantbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op je rekening.

Wij behouden ons het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder de voorwaarde dat de verzending geschiedt na vooruitbetaling.


Zichttermijn
Doordat wij meestal maatwerk bestellingen leveren kunnen de bestelde producten van Lifeprints.nl niet worden geretourneerd en restitutie is hierdoor niet mogelijk.

Uitzondering hierop zijn foutief geleverde bestellingen van Lifeprints.nl.

Wij zullen met je overleggen of je alsnog het juiste product wilt ontvangen of dat je een terugbetaling wilt ontvangen over de betaling van het foutief geleverde product.

 

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen, gegevens betreffende specificaties of meegeleverde accessoires enz., op de website www.lifeprints.nl gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen, gegevens betreffende specificaties of producten, accessoires, enz., op de internetsite www.lifeprints.nl mogen op geen enkele wijze worden gekopieerd of vermenigvuldigd.

Op overtreding zal een direct opeisbare boete volgen van euro 1500 (zegge vijftienhonderd) en euro 250 (zegge tweehonderdvijftig) voor iedere dag dat de overtreding voortduurt na constatering van de overtreding.

 

Aansprakelijkheid
Wij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade ontstaan doordat de door ons geleverde producten:

  • Op hiervoor onbestemde ondergronden wordt gemonteerd.
  • Op eigendom van derden wordt gemonteerd.
  • Onrechtmatig wordt verwerkt.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade op lichamelijk of materieel / immaterieel vlak, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

Als je tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copy-rechten op berusten, meld dit dan via de e-mail en wij zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site.

Onze artikelen zijn te goeder trouw ontworpen en wij kunnen deze helaas niet controleren via een databank (auteursrecht) of er enige vorm van copy-rechten op rusten.

Lifeprints kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Eigen teksten en maatwerk opdrachten
Wij zijn niet aansprakelijk voor de door de klant aanleverde teksten en afbeeldingen waar copyright of auteursrechten op zijn afgegeven, de klant zal zelf verantwoordelijk zijn voor de aanleverde teksten en ontwerp voorbeelden. Of wanneer een eigen gemaakt digitaal bestand aangeleverd is en besteld.


Schade door onze producten
Lifeprints kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan bij opbrengen of verwijderen van onze producten.

Onze producten zij niet geschikt voor kinderen, onze producten zijn niet gemaakt om er mee te spelen, wilt u een product van ons in de kinderkamer bevestigen, zorg er dan voor dat je kind er niet aan kan komen.


Kortingsbonnen
Kortingsbonnen kunnen niet worden ingewisseld voor geld. In geval van annulering van een bestelling betaald met een kortingsbon, heeft de koper geen recht op contanten retour.