Belangrijke update over bemoedigingsactie (in overleg met RIVM)

Vorige week zijn we gestart met onze grootschalige bemoedigingsactie.

Wat een enthousiasme, lieve reacties en bestellingen. Bedankt! ?

Er is meer eenzaamheid, onzekerheid, onrust en verdriet dan in we in lange tijd hebben gekend… Juist nu is bemoediging, een reminder van Gods beloften, belangrijker dan ooit. Hij is er bij! βœ¨

Hoe dan ook, bij sommigen van jullie (o.a. door een circulerend nieuwbericht op sociale media) heerst wat onzekerheid over het verzenden van post i.v.m. de kans dat het virus eventueel kan overleven op papier.

Deze berichten nemen we uiteraard heel serieus, het laatste wat we willen is dat mensen door ons ziek worden! ?

We hebben daarom vanochtend direct contact opgenomen met het RIVM om hen te vragen wat verstandig is! We volgen hierbij uiteraard hun advies op en willen absoluut geen risico’s lopen op verspreiding van het virus.

De expert die we bij het RIVM spraken vertelde ons dat we met een gerust hart kunnen doorgaan met onze bemoedigingsactie, ze was ontroerd toen ze hoorde hoeveel kaarten we al mochten verzenden en gaf stellig aan hiermee door te gaan omdat dit nu zo hard nodig is. Mooi he! 

Wel gaf ze een aantal belangrijke adviezen;

‘Wanneer je de kaarten zelf bezorgd bij iemand die tot de kwetsbare doelgroep behoort, bezorg dan alleen als je zelf gezond bent en niet hoest of niest. In dat geval zou het wel mogelijk zijn dat je iemand besmet omdat het virus kort kan overleven op papier of karton. De tijd van kaart door de bus doen en oppakken is dan erg kort. Gaat een kaart per post, dan mag je er vanuit gaan dat ze er bij de post streng op hebben gelet dat aan de eisen wordt voldaan.’

Aldus, de expert van het RIVM.

Kortom; ook hierbij is voorzichtigheid en je verantwoordelijkheid nemen erg belangrijk. Neem geen risico’s. 

Voor ons is het geruststellende bericht van de RIVM-medewerker genoeg reden om vooral door te gaan. Dus dat doen we dan ook! 

We lopen op schema en verwachten elke bestelling met de bemoedigingsactie-kaarten zoals beloofd binnen 3-5 werkdagen te verzenden ?

Een fijne dag gewenst ?

Veel liefs,

Manuel & Elvire

6 reacties op “Belangrijke update over bemoedigingsactie (in overleg met RIVM)

    • Lifeprints zegt:

      Dat is op dit moment helaas niet mogelijk. Uiteraard vind je onze losse kaarten en kaartensets in onze webshop en voor een deel bij onze verkooppunten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *