Pruning Fruit Trees

Belangrijke update over Lifeprints; iets over snoeien & bloeien… ?

Hé lieve jij,

We hopen dat het goed met je gaat en dat jij en je dierbaren gezond zijn.

Bij ons gaat het gelukkig goed, we zijn gezond en kunnen ons werk gelukkig nog altijd doen. Helemaal in deze tijd is bemoediging harder nodig dan ooit, we vinden het zo’n voorrecht dat we dit werk mogen doen. Het is hard werken, maar geeft ook veel voldoening. ?

Hoe dan ook, zoals je in de titel van deze blog al kon lezen, brengen we je graag op de hoogte van een belangrijke update.

We hebben best wel een ingrijpende beslissing genomen.

Het afgelopen jaar twijfelden we al eens vaker of we deze stap moesten gaan zetten, deze maand hebben we de knoop doorgehakt.

We gaan stoppen met een groot onderdeel van Lifeprints, namelijk het verkopen van onze producten via verkooppunten. Dit betekend dat we alleen verder zullen gaan met onze webshop en we onze producten na deze maand (April) niet meer leveren aan de winkel bij jou om de hoek.

Poeh, we hebben deze keuze met gemixte gevoelens en best wel wat twijfels en moeite gemaakt, dat mag je gerust weten. Maar waarom dan, horen we je denken. Nou, dat zit zo…

Helaas werd het de afgelopen maanden steeds moeilijker om alle ballen in de lucht te houden. Voordat onze producten in de winkel komen te liggen moet er heel wat gebeuren, dat is een bedrijf op zich. We raakten door dit onderdeel van ons bedrijf langzaam maar zeker onze creativiteit en energie kwijt en nog belangrijker; het plezier in ons werk.

We konden het niet langer negeren dat er een keuze gemaakt moest worden.

En dat hebben we nu uiteindelijk gedaan. De winkels die onze producten verkopen hebben we hier eerder deze maand al van op de hoogte gesteld zodat ze nog voor het laatst onze kaartenmolen kunnen aanvullen. Na deze maand is dat niet meer mogelijk. 

Het kan zijn dat de winkel bij jou om de hoek per direct stopt met de verkoop of er voor kiest om de molen helemaal leeg te verkopen, dit zal per winkel verschillen.

Pfff… het blijft gek en dubbel om dit te schrijven…

Maar goed, de afgelopen jaren zijn er gelukkig heel wat toffe nieuwe merken bijgekomen van collega’s die je nog wel bij de winkels kunt kopen, we moedigen je aan om vooral te blijven kopen bij de (Christelijke) boekwinkel om de hoek en hen zo in deze moeilijke tijd te steunen!

Goed om te noemen is dat onze boeken wel gewoon bij de bekende verkooppunten beschikbaar blijven, die leveren we niet zelf uit aan de winkels, dat doet uitgeverij Royal Jongbloed.

Goed! Het is nu wel een beetje een droevig mailtje geworden… 

We zijn ook blij; want door de ruimte en energie die ontstaat door deze keuze kunnen we weer doen wat we echt leuk vinden; aan nieuwe producten en ideeën werken en deze met veel liefde met jullie delen via onze webshop ♡

Goed, het bericht is flink uitgebreid geworden! 

Sorry voor de lengte van deze blog… ?

We hopen op jullie begrip voor onze keuze; schroom niet ons vragen te stellen als die er zijn.

Voor nu, een hele fijne dag! ☀️

Liefs, Manuel & Elvire

Een reactie op “Belangrijke update over Lifeprints; iets over snoeien & bloeien… ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *