Harten vol licht 🤍✨


Alweer jaren geleden kregen we het enthousiaste idee om een eigen box te maken vol met mooie bemoedigende en inspirerende producten. Voorlopig bleef het idee  op de plank liggen…

Toen we eerder dit jaar zoveel nieuwe ideeën kregen dat we er eigenlijk even geen raad mee wisten, keken we elkaar aan en zeiden we beiden hardop: “de Blessingbox gaat er komen!” Zo leuk dat het eindelijk is gelukt! ✨

Onze missie met deze Blessingbox

We weten niet hoe jij het beleeft, maar als er wat ons betreft iets is dat we nodig hebben deze dagen, is het wel de Here Jezus als voorbeeld en Zijn licht in onze harten. Er is zoveel onzeker, verwarrend en moeilijk in deze tijd. Helaas zijn er hierdoor ook veel spanningen binnen gezinnen, kerken en ga maar door…

Jezus liet ons zien hoe we in moeilijke situaties een licht in onze omgeving kunnen zijn. Wanneer we Hem daarin volgen zullen ons hart en onze omgeving oplichten. We hopen dat onze nieuwe kerstserie en deze nieuwe Blessingbox “Harten vol Licht” daarbij mogen helpen en vele harten en huizen mogen verlichten…♡

Bekijk de inhoud bestellen

De Blessingbox zit vol met bemoedigende & inspirerende producten voor jezelf én om uit te delen… 

Dit zit er allemaal in 📦✨

De Blessingbox Harten vol Licht 🤍✨


  • 2 x Nieuwe kerstkaartenset t.w.v. €19,90
  • 8 x Kraft enveloppen t.w.v. €1,75
  • 1 x Stickervel met sluitstickers t.w.v. €2,95
  • 1 x Special Edition A4 Kerstposter t.w.v. €7,95
  • 1 x Candle Cover op luxe papier t.w.v. €3,50
  • 1 x A2 raamtekening overtrekposter t.w.v. €6,95
  • 1 x Krijtstift Edding 4095 t.w.v. €3,95

De totale waarde: €46,95
Nu voor: 34,95

Bestel de blessingbox

Veelgestelde vragen over de Blessingbox

Wanneer wordt de Blessingbox verzonden?

Er zijn veel Blessingboxen besteld. De levertijd zal daarom wat langer duren dan je van ons gewend bent. Op volgorde van binnenkomst zullen bestellingen met o.a. de Blessingbox van halverwege t/m eind november verzonden worden. Let op, dat is inclusief andere producten uit je bestelling. Wil je iets anders eerder in huis hebben, plaats daarvoor dan een aparte bestelling.

Ik wil naast de Blessingbox ook andere producten bestellen, wanneer worden deze verstuurd?

Alle andere producten die je tegelijkertijd met de Blessingbox besteld, worden samen met de Blessingbox van halverwege t/m eind november verzonden. Wil je een deel van je bestelling eerder in huis hebben, plaats hiervoor dan een aparte bestelling. 

Kan ik een product uit de Blessingbox ook los bestellen?

Toen we de Blessingbox vrijdag 29 oktober lanceerden was dit nog niet mogelijk, maar door de vele verzoekjes hebben we alle losse producten uit de Blessingbox ook los in de webshop geplaatst. Je vindt deze allemaal op deze pagina.

Ideaal wanneer je bijvoorbeeld twee stickervellen wilt of de nieuwe Candle Cover graag zelf wilt, maar hem ook cadeau wilt doen.

Extra bestelde items worden in dezelfde Blessingbox verpakt als dat lukt. Zo niet, dan combineren we het met een andere verpakking.

Ik wil de Blessingbox graag cadeau doen, kan dat?

Dat kan zeker en vinden we een super leuke vraag waarvan we hoopten dat hij gesteld zou worden. Wanneer je de Blessingbox voor iemand besteld, geef dan bij het afrekenen aan dat je de bestelling naar een ander adres wilt sturen.

De factuur en updates gaan naar jou en de gelukkige ontvangt de Blessingbox cadeau op het opgegeven adres.

Wil je een persoonlijk kaartje meesturen, dan doen we dat met alle liefde. Bestel het kaartje naar keuze dan mee en als je bij opmerkingen aangeeft welke korte tekst we er op mogen schrijven, dan doen we dit graag. 

Let wel op dat de Blessingbox een langere levertijd heeft, zie de eerste vraag hierboven.

Wij willen de Blessingbox groot inkopen en voor onze organisatie gebruiken, kan dat?

Wanneer je een mailtje stuurt naar manuel@lifeprints en daarbij aangeeft hoeveel Blessingboxen je wilt en wanneer deze geleverd moeten worden, kijken wij wat haalbaar is.

Op dit moment is het erg druk door de grote vraag naar onze Blessingbox, we kunnen daarom niets beloven maar doen uiteraard hard ons best om te kijken wat mogelijk is.

Mijn vraag staat er nog niet tussen...

Staat je vraag er niet tussen en wil je graag een antwoord, laat het ons weten.

Neem contact op