Bright friday ✨ Cadeaubon online [+Actie]

Ik weet niet of je het hebt gehoord, maar het is vandaag ‘Black Friday’, wij vinden dat alleen niet zo’n gezellig woord 🙈. Daarom hebben we speciaal voor vandaag de term BRIGHT FRIDAY in het leven geroepen.

Wist je al dat wij een tikkeltje eigenwijs zijn?… 😅

Bij deze Bright Friday hoort natuurlijk wel een mooie actie! Toevallig is onze cadeaubon gisteravond afgerond en sinds vandaag te bestellen (https://goo.gl/wQVyWM), dus we hebben weer een leuke actie bedacht…

Gebruik vandaag de kortingscode ‘BRIGHT-FRIDAY’, dan krijg je over elke cadeaubon 10% korting, ongeacht voor welk bedrag je een cadeaubon koopt, het bedrag kun je namelijk naast een paar vaste bedragen ook zelf invullen.

Wel een handig moment voor als je nog wat zoekt voor pakjesavond dachten wij! Nog maar een weekje voor Sinterklaas… We zijn benieuwd wie jij hier blij mee zou willen maken?

Om de lancering van onze eerste cadeaubon uitgebreid te vieren, verloten we er ook nog eens drie t.w.v. €25. Laat ons weten aan wie jij deze cadeaubon cadeau zou doen als je hem wint en waarom, we maken vanavond rond 20:00 drie winnaars bekend.

Liefs en een hele fijne Bright Friday  allemaal! 

Ps. Eerdere winnaars van cadeaubonnen (die al best lang wachten), krijgen hem deze week ook opgestuurd hoor!

Een reactie op “Bright friday ✨ Cadeaubon online [+Actie]

  1. Marianne zegt:

    Hallo, ik zou zo’ n bon wel kado willen geven aan Jacoba de Boer, mijn schoondochter. Die is gek op jullie kaarten en zou hier heeeel blij mee zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *