Een gelukkige & gezegende nieuwe dag! ♡✨

Het was alweer een week voor de kerstvakantie dat we voor het laatst iets van ons lieten horen. Zoals je in onze laatste berichtjes kon lezen was het voor ons nogal een jaartje; 2020. Veel gebeurd! Zowel privé als binnen Lifeprints.

We sloten het jaar af met een verhuizing van ons kantoor om daarna in de vakantie op de bank te ploffen en lekker thuis bij de kinderen te zijn. Dat was heerlijk!

We merkten in de vakantie pas, hoeveel rust we eigenlijk nodig hadden… Pas als je stopt, merk je hoe je er aan toe bent… Misschien herken je dat? ?

Nu na de vakantie is het al een aantal weken flink puzzelen hoe we elke dag inplannen en ons werk kunnen doen i.c.m. thuiswerkende en lerende kids. We voelen ons gezegend dat we ons werk nog kunnen en mogen doen en er zoveel bestellingen blijven binnenkomen. Tegelijkertijd is het een flinke puzzel! We kwamen niet eens aan dit berichtje toe… ?

Al kunnen we deze periode niet zoveel doen als we graag zouden willen, toch komen er wel wat leuke nieuwe lanceringen dit voorjaar, dus stay tuned… ?

Hoe dan ook, we wilden al onze volgers en klanten met deze eerste post van 2021 graag nog een heel gezegend en gelukkig 2021 wensen, maar aangezien we al weer ver over de helft van januari heen zijn, is dat ondertussen een beetje laat…

We wensen je daarom een gezegende en gelukkige dag. En dat het hele jaar door… ?

Elke keer als de zon weer opkomt is een nieuwe dag vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Een dag om te beseffen dat je het niet alleen hoeft te doen, maar samen met God die beloofd dat Hij élke dag bij je is! ♡

Liefs, Manuel & Elvire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *