Fotowedstrijd Kerst • Doe je ook mee? ♡

Hée allemaal! We hebben iets heel erg leuks bedacht!… We zagen er al een aantal van jullie voorbij komen; prachtige foto’s van onze kerstkaarten en posters, super leuk! We trommelen nu iedereen op om hier aan mee te doen!

Dit is het plannetje; maak een mooie foto(collage) van een item uit onze kerstcollectie en post hem in deze foto-wedstrijd. Alles is toegestaan, wees creatief. Combineer bijvoorbeeld met een washi-tape, lauriertak, gezellig kaarsje en ga zo maar door…
Mee doen kan door hieronder of hier mee te doen.

De inzending die 26 december a.s. de meeste stemmen heeft, wint zijn of haar complete aankoopbedrag terug + een kortingscode van €25 om in onze webshop te besteden. Ook hierbij geldt, alles mag! Trommel vrienden en familie op om te stemmen, post een bericht op je eigen Facebook pagina, enzovoorts.

En… wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! 🙂 Maandag 26 december maken we de winnaar bekend. We zijn heel erg benieuwd naar alle mooie inzendingen!

Liefs, van ons ♡

Ps. heb je nog geen kerstkaarten? Er zijn nog wat setjes op voorraad, maar ze gaan hard, dus wees er snel bij! Bestel ze hier: https://goo.gl/rcaIs7

Dit bericht is gepost in Actie. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *