KERST MET EEN MISSIE ?✨

Misschien is het je wel eens opgevallen dat onze kerstontwerpen nét een beetje anders zijn dan de meeste andere kerstkaartjes…

Wanneer je nieuwsgierig bent naar het verhaal en de missie achter onze kerstontwerpen, lees dan gerust de blog hieronder, welke we eerder al eens als mail aan onze klanten stuurden…


Hé daar,

We willen graag wat met je delen.
Heb je ‘eventjes’ tijd?… ?

Het is best wel een uitgebreid bericht geworden, dat was eigenlijk niet de bedoeling… Maar zo gaat het wel vaker bij ons, sorry! ?

Skip hem gerust hoor als je er geen tijd voor hebt…
Snappen we ook!

Als je alleen nieuwsgierig bent naar de nieuwe kerstserie, scroll dan helemaal naar beneden of kijk alvast in de webshop ▶️ lifeprints.nl/shop/kerstkaarten-2019

We wilden daarnaast ook graag wat met je delen over het verhaal en onze missie achter onze kerstontwerpen, dat volgt hieronder…

Even denken, waar zullen we beginnen?

Goed idee… bij het begin! ?

Daar gaan we dan…

Precies 3 jaar geleden lanceerden we onze eerste kerstkaarten. Er waren een stuk of 10 klanten die er om vroegen, dus we hadden van elk kaartje 100 stuks ingekocht.

Misschien wel teveel… maar beter teveel dan te weinig!

We waren net twee maand daarvoor begonnen met Lifeprints, dus we verwachten er niet teveel van…

Wat voor ons al wel direct als een paal boven water stond, was dat de kerstkaarten over de echte kerstboodschap moesten gaan.

Geen kerstballen, bomen en ‘Merry Christmas’ roepende kerstman met zijn rendieren, maar ontwerpen en teksten over de echte kerstboodschap.

De Here Jezus werd geboren om ons te verlossen! ?✨

En hoe kunnen we Hem meer eer geven, dan met blijdschap en dankbaarheid naar Zijn geboorte terug te kijken en wie Hij is en wat hij deed terug te laten komen in onze ontwerpen…

Dus dat deden we.

Eerlijk gezegd waren we wel een beetje bang dat de kaarten hierdoor wat minder goed zouden lopen, maar we wilden niets inleveren op de echte kerstboodschap én dat deden we dus ook niet.

Daar gingen we dan…

Best wel onzeker en in spanning.

Hadden we voor niets 8 x 100 kerstkaarten besteld?

Tot de eerste bestelling binnen kwam!

Geweldig!

Niet voor niets gemaakt…
We vergeten de naam van die klant nooit meer ?

En er volgde nog één…

en nog één…

Totdat er iets gebeurde dat we nooit hadden verwacht!

De bestellingen waren niet meer te tellen…
We verkochten in 2016 uiteindelijk meer dan 20.000 kerstkaarten mét de echte kerstboodschap.

Het was heel hard werken én in die tijd hebben we veel geleerd. Maar het lukte! Mede dankzij de hulp van veel lieve mensen om ons heen.

Dat geeft nog altijd een bijzonder gevoel kunnen we je vertellen, we voelden (en voelen ons nog steeds) enorm gezegend!

We deden wat God in ons harten had gelegd, bleven daarin puur en gelukkig waren er meer mensen mee bezig en op zoek naar dit soort ontwerpen en kaarten.

Dat vonden we nog het mooiste! Om samen met jullie de echte kerstboodschap in onze huizen te hebben hangen, om ze te versturen en uit te delen!

Duizenden kaarten gingen (en gaan elke dag) op de post naar Nederland, Europa, de hele wereld in… Heel veel lichtjes de wereld in!

Onbeschrijfelijk!

Goed! Even fast forward…

Ook de daaropvolgende jaren hebben we héél veel tijd en energie besteed aan de kerstkaarten en nieuwe series én ook dit jaar mogen we alweer de vierde serie kaarten presenteren! ✨

Met dezelfde onzekerheid en spanning als in het begin, dat blijft toch… ?

Hoe dan ook, we hebben weer (meer dan) ons best gedaan om er iets unieks en vernieuwends van te maken. Passend bij de kleur- en stijltrends van dit jaar, maar wel met de echte kerstboodschap in elk ontwerp verwerkt.

Hoe tof is het om dat te mogen doen!

We hopen dat we ook dit jaar weer heel veel mensen mogen inspireren en bemoedigen.

Ben je benieuwd naar onze kerstkaarten en posters, ook van de afgelopen jaren? Je vindt alle ontwerpen hier ▶️ lifeprints.nl/kerst

We zijn heel erg benieuwd wat je van de nieuwe serie vindt én bovenal hopen we dat het jou en je omgeving mag inspireren en bemoedigen!

Dat we zo samen mogen vieren dat onze Verlosser werd geboren ✨

Dat is pas een kerstFEEST! ♡

Een fijne dag en veel liefs van ons.

Manuel & Elvire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *