LIFEPRINTS 3 JAAR!

Lancering nieuwe serie ✨ + 3 super toffe acties!

Precies drie jaar geleden, halverwege september 2016 was het 30 graden, we weten het nog goed! Het was letterlijk en figuurlijk zweten om alles klaar te krijgen… je weet wel, iets met de puntjes op i… Nog even de laatste foutjes opsporen, nog één keer alles testen én daar gingen we, lifeprints.nl was eindelijk online!

Maanden, misschien wel jaren van dromen, plannen, schetsen, ontwerpen en in de avonduurtjes doorwerken, om onze droom waar te maken. En toen was het zover!

We vonden het heel spannend, zal het gaan lopen of niet… hoe vaker je naar je eigen ontwerpen kijkt, hoe meer je gaat twijfelen. Misschien herken je dit wel? Maar we gingen door en gelukkig kunnen we nu, drie jaar later heel erg tevreden en voldaan terug kijken. Wat een zegen! We beseffen ons dat het zonder Gods zegen niet was gelukt. En zonder jullie, onze enthousiaste klanten ook niet!

Juist daarom willen we het driejarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan; om onze dankbaarheid te tonen! Niet alleen met woorden, maar ook met een bedankje in de vorm van drie toffe acties!

Omdat we drie jaar bestaan, hebben we drie cadeautjes bedacht

Kaartenset nieuwe serie ‘More than Gold van €11.95 voor €8.95

De kaartenset van de nieuwe ‘More than Gold’ serie kun je vanaf nu als één van de eersten alvast in de voorverkoop bestellen voor €8.95 i.p.v. €11.95.

Bekijk de nieuwe serie

Poster met eigen tekst van €9.95 voor €4.95

De tweede actie is dat je de t/m 30 september elke poster met eigen tekst voor €4.95 kunt bestellen i.p.v. 9.95, ofwel met 50% korting!

Maak een poster met eigen tekst

Kaartje naar keuze cadeau bij elke bestelling

De derde is een kleinigheidje, maar wel met heel veel liefde en dankbaarheid. We wilden bij elke bestelling een kaartje cadeau doen. Maar ja, hoe weten we dan welke jij mooi vindt?… We hebben er daarom voor gekozen dat je bij elke bestelling een kaartje naar keuze in je winkelwagen mag stoppen. De korting van €1.75 wordt automatisch berekend en geldt t/m 30 september.

Bekijk alle kaarten

Combineren mag!

Het leukste nieuwtje is dit! Normaliter zou er slechts één korting tegelijk gelden, maar voor deze keer mag je ze ook combineren zoals jij wilt! Onze nieuwe kaartenset ‘More than Gold’, een poster met je eigen favoriete tekst én een kaartje naar keuze, bestel je deze keer dus voor slechts €13,90 i.p.v. €23,65.

Alle kortingen zijn en / of worden automatisch berekend, dus je hoeft er verder niets voor te doen 🙂

Deze actie is t/m 30 september geldig, hou door de verwachte drukte wel rekening met iets langere levertijden op sommige momenten…

Een heel fijn weekend allemaal en wie weet zien we je zo in onze webshop?

Liefs, Manuel & Elvire

Bekijk posters met eigen tekst
Bekijk al onze kaarten
Bekijk de nieuwe serie ‘More than Gold’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *