Maandwinnaar juli bekend ♡

Het is alweer donderdag en zoals we begin deze week hebben genoemd, zouden we vandaag een maandwinnaar bekend maken… ?

Iedereen die bij ons iets besteld heeft de afgelopen maand, heeft ook een klapkaartje bij zijn of haar bestelling ontvangen. 
Daarop staat dat we het héél erg leuk vinden als je een mooie foto van een Lifeprints product deelt met de hashtag #lifeprints om zo ook anderen te inspireren met mooie teksten én omdat wij het natuurlijk zelf ook heel erg leuk vinden om foto’s terug te zien.

Elke maand kiezen we één iemand uit die een foto heeft geplaatst, deze persoon ontvangt een product van ons cadeau! Deze maand is dat huge, een verjaardagskalender, 3 A4 posters én een setje kaarten (8 stuks) naar keuze… 🙂

Trommelgeroffel…

Genoeg gezegd… de gelukkige is geworden: Naomi Dekker‎. Zij deelde deze leuke foto op onze tijdlijn met de hashtag #lifeprints. Van harte Naomi, neem jij even contact met ons op om gegevens uit te wisselen?


Niet gewonnen? Niet getreurd!
Want…?

  1. In de maand Augustus gaan we een cadeaubon van €30 verloten. Dusss, meedoen? Plaats dan in de maand augustus een mooie foto met een product uit je bestelling en wie weet ben jij volgende keer wel de gelukkige!
  2. Nog steeds teleurgesteld? Snappen we wel ‘n beetje, daarom voor de deelnemers van de klapkaartjes-actie een gratis kaartje naar keuze bij elke bestelling van €5 of meer. Gebruik hiervoor de coupon MAANDWINNAARS-JULI, zo hebben we toch allemaal een beetje gewonnen?✨ 

 

Liefs! Manuel & Elvire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *