Met trots presenteren wij vandaag… ✨

…dé nieuwe serie ‘BE BRAVE’

Een serie met ontwerpen over moed & kracht vinden bij Hem. Dit voelt nu echt als een feestje, want het was hard werken en dan mag je het aan iedereen laten zien…

Tegelijkertijd beseffen we ons dat er periodes zijn in het leven dat het helemaal geen feestje is, periodes van onzekerheid, de vraag of het nog wel goed komt…

Die periodes zijn zwaar! Wij hebben het zelf ook meegemaakt en zo zijn er veel mensen die door een moeilijke periode heen gaan.

Op de momenten dat wij het zelf zwaar hadden, deelden mensen bemoedigende Bijbelteksten met ons. Er belde zelfs een onbekende op die een bijbeltekst met ons wilde delen. Bijzonder! Het gaf moed en hielp ons om op Hem te vertrouwen.

Ditzelfde hopen we te bereiken met deze nieuwe serie. Dat ze moed mogen geven wanneer een situatie overweldigend is, wanneer onzeker is of het nog wel goed komt. Maar ook de moed om ‘s ochtends op te staan en te leven voor Hem… We hebben allemaal moed nodig!

Bij het ontwerpen en uitkiezen van de stijl en foto’s, hebben we steeds in ons achterhoofd gehouden dat we het ook geschikt wilden laten zijn voor mannen. Die vraag kregen we de afgelopen tijd namelijk regelmatig. Hoewel smaken natuurlijk verschillen, denken we (na wat testjes) dat dit geslaagd is.

De afgelopen tijd hebben we ook een aantal keer gevraagd of jullie mooie teksten wisten, een aantal teksten hebben we in deze serie meegenomen.

Tot zover deze introductie, die nooit echt kort en krachtig kunnen krijgen… 

We zijn erg benieuwd wat je er van vindt en hopen vooral dat ze jou en de mensen om je heen mogen bemoedigen en inspireren! 

Liefs, Manuel & Elvire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *