Nieuw! ✨ Lifeprints Tuinposters ? ➡️ 2e ZOMERDEAL ☀️?

De afgelopen week was het dan wat minder weer, maar de warme zomerdagen komen er weer aan… zeggen ze! ?

En wat is er dan fijner om ook in de buitenlucht in het zonnetje, in je eigen tuin of op je balkon, te kunnen genieten van een bemoedigende en inspirerende tekst aan de muur?

Na een heel proces van de beste en meest duurzame materialen zoeken, mooie teksten selecteren (bedankt voor het meedenken!) en nieuwe ontwerpen maken, zijn we er klaar voor! ?

We lanceren vandaag officieel de allereerste Lifeprints tuinposters, direct met een zomerdeal ➡️ lifeprints.nl/product/tuinposters

Om deze lancering te vieren geven we de hele maand Juli maar liefst 30% lanceringskorting op elke tuinposter, dit is onze 2e zomerdeal! ☀️

Omdat we nog niet zo goed weten hoe groot de vraag zal zijn, is de eerste oplage beperkt. Wacht dus niet te lang als je deze hele zomer van een inspirerende print in de tuin wilt genieten.

De tuinposters zijn te bestellen in A2 (42 x 59,4 cm) en A1 (59,4 x 84 cm) formaat en worden met UV-bestendige inkt geprint op sterk en duurzaam doek dat voor buiten geschikt is, het materiaal is uiteraard waterafstotend en kleuren blijven hierdoor lang mooi en kleurecht… ?

In elke hoek hebben we een ring laten monteren zodat de tuinposters makkelijk en mooi op te hangen zijn.

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en zien er nu al naar uit ze volgende week naar jullie te verzenden. 

Veel liefs van ons ♡⁠

Een reactie op “Nieuw! ✨ Lifeprints Tuinposters ? ➡️ 2e ZOMERDEAL ☀️?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *