[NIEUW] A4 Kerstposters mét goudfolie ✨

[tijdelijk met 25% voorverkoopkorting + winactie 16 posters]

Hé lieve allemaal! Wat is het weer een drukke tijd he? Bij ons ook!

Duizenden kerstkaartjes gaan er naar onze webshop klanten en verkooppunten, vooral de nieuwe kerstkaarten met goudfolie gaan super hard. Heel erg leuk om mee te maken én eigenlijk hadden we daarom ook geen tijd over voor het volgende, maar…

…na het lanceren van de nieuwe kerstkaarten met goudfolie kregen we zó vaak de vraag of we ze ook op posterformaat wilden aanbieden, dat we niet anders konden en wilden dan hier iets mee te doen…

En dat hebben we gedaan!
Alle kerstontwerpen met goudfolie opdruk (uit 2017 en 2018) zijn vanaf vandaag ook als A4 poster te bestellen in de voorverkoop met 25% korting.

De posters zijn gedrukt op een super dik en stevig papier van 400 grams om precies te zijn, wat zelfs nog iets dikker is als onze kaarten. Verder zijn ze afgewerkt met een soft touch laminaat, waardoor de poster jaren mee kunnen.

Bekijk alle 16 de ontwerpen hier ▶️ lifeprints.nl/shop

Ze worden op dit moment in een beperkte oplage gedrukt en komen eind volgende week binnen…
Nog héél even geduld dus… voor ons ook.

Je kan ze vanaf vandaag wel alvast in de voorverkoop bestellen zodat je zeker bent van een exemplaar (of meer) naar keuze.

Vanaf 10 december (misschien zelfs al vanaf 7 december) verzenden we ze vervolgens naar iedereen, ruim op tijd voor de kerstperiode. We weten niet zeker of er op korte termijn nog tijd is voor een tweede druk, dus wacht niet te lang af…

Dit jaar zijn de posters exclusief beschikbaar via de webshop, wanneer ze net zo aanslaan als onze kerstkaarten, zullen ze volgend jaar ook bij onze verkooppunten te verkrijgen zijn, daar is het nu té lastminute voor.

[WINACTIE]16x kans op een nieuwe A4 kerstposter 

Om te vieren dat het gelukt is om de posters te maken (voor ons best hard werken geweest), verloten we van elk ontwerp één poster, dus in totaal 16 winnaars! Eigenlijk veels te gek… maar vooruit!

Wil je hier ook kans op maken, laat ons dan weten welk ontwerp je favoriet is, je doet dan automatisch mee. Volgende week maken we 16 winnaars bekend!

Nou, dat was het voor deze week, wat een lap tekst weer haha…

Een heel fijn weekend en we zijn erg benieuwd naar jullie reacties.

Liefs, Manuel & Elvire

6 reacties op “[NIEUW] A4 Kerstposters mét goudfolie ✨

  1. Eline Balster zegt:

    Wat zijn ze mooi geworden! Gefeliciteerd. Ik doe graag mee voor de poster ‘Noel, the story of amazing love, the light of the world given for us’ .

  2. Rhodé Noordegraaf zegt:

    Wat zien de posters er mooi uit! De kerstkaarten 2018 heb ik besteld en vind ik ook prachtig. Ik zou graag de poster: ‘Kom laten wij aanbidden’ winnen.

  3. Grieteke zegt:

    Super zeg! Ik zou graag mee willen doen met de winactie! Vind ze allemaal Geweldig! Alleen zou de poster ere zij aan God de vader… het mooiste qua kleur hier in huis passen. Ik zal duimen!;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *