cozy christmas life in trailer

Nog een weekje open en dan…

De afgelopen weken zijn omgevlogen. Onze nieuwe kerstkaarten (en de andere producten trouwens ook) werden veel besteld. Lekker druk dus!

Omdat we een weekje eerder waren met de presentatie van de nieuwe serie, konden we de drukte wel wat beter spreiden, heel fijn! ?

We willen iedereen die de afgelopen tijd besteld heeft, enorm bedanken voor het enthousiasme en gebruiken van onze producten. Dit is nog elke dag een prachtige ervaring, dat het gene wat je maakt, zo vaak besteld, opgehangen en verstuurd wordt. Én dat ze tegelijkertijd een lichtje mogen zijn in levens, bemoedigend en / of inspirerend… ♡⁠

Zoals je in één van onze laatste updates las, was het voor ons een pittig jaar. Eentje waar we best wel wat jaartjes ouder zijn geworden. Daarom hebben we besloten om dit jaar twee weken vakantie te nemen zonder ook maar iets te doen. De week daarvoor (volgende week dus) verhuizen we met ons Lifeprints kantoor naar een nieuwe ruimte en zijn we ook al gesloten.

Concreet betekend dit dat je deze week alleen nog t/m het weekend kunt bestellen, volgende week verhuizen we en in de kerstvakantie rusten we lekker uit bij ons houtkacheltje en pakken we geen bestellingen in, we zijn dus van 14 december t/m 3 januari “gesloten”.

“Gesloten” tussen aanhalingstekens, want we hebben er voor gekozen om de webshop wel open te houden voor degene die wel willen bestellen, alleen worden de bestellingen dan pas vanaf 4 januari op volgorde van binnenkomst ingepakt en verzonden.

Op de site komt ook een duidelijke melding te staan. Maar voor de zekerheid melden we je het met deze mail ook. Wil je dit jaar nog iets in huis hebben (cadeautje bijvoorbeeld), bestel het dan deze week… ?

We wensen je ondanks alle maatregelen, beperkingen en uitdagingen een fijne warme kerst, veilige jaarwisseling (moet lukken zonder vuurwerk) en alvast een heel gezegend 2021! ✨


Veel liefs & Gods zegen gewenst,
Manuel & Elvire

Een reactie op “Nog een weekje open en dan…

  1. Monique Meuleman zegt:

    Ik heb net een bestelling geplaatst en betaald. Totaal over de melding van gesloten heen gekeken.
    Kan de bestelling nog verstuurd worden als uitzondering? Zo niet, kan het geld dan worden teruggestort?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *