Proefkonijnen gezocht voor heel tof nieuw project

Je vindt de Lifeprints ontwerpen prachtig, maar mist eigenlijk nog een ontwerp met je favoriete tekst? Dan hebben we echt een heel leuk nieuwtje!

Binnenkort lanceren we namelijk iets heel gaafs waar we al zó vaak naar zijn gevraagd, dat we wel moesten 😉

Het koste best veel tijd, geld en energie om het voor elkaar te krijgen, maar we zijn een heel eind! Eind deze zomer is het zover…

Zodra we klaar zijn, kun je zelf een Lifeprints poster ontwerpen met je eigen tekst en favoriete stijl en direct bestellen zodat ie een paar dagen later al aan de muur hangt!

We kunnen niet wachten! Voordat we echt online gaan hebben we alvast een aantal vragen zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Zou je ons willen helpen door onderstaand formulier in vullen?

Verder zijn we ook opzoek naar een paar mensen die in de buurt van Ermelo wonen en bij ons op locatie de nieuwe module willen testen. Als dank daarvoor krijg je de gemaakte poster direct mee naar huis. Je kunt dit in het formulier aangeven.

We zijn heel erg benieuwd wat je van dit nieuws vindt! Laat je het hieronder weten? Vinden we heel fijn!

Alvast bedankt voor je moeite.

 

Liefs, Manuel & Elvire


Vragenlijst eigen ontwerp

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

3 reacties op “Proefkonijnen gezocht voor heel tof nieuw project

  1. Lisanne zegt:

    Super leuk! Ook heel leuk voor gepersonaliseerde cadeaus, en fijn dat de verschillende posters die jij mooi vindt nu nog beter op elkaar afgestemd kunnen worden!

  2. Eline zegt:

    Wat een tof project! Hier zullen zeker mensen aan meedoen om nog meer gepersonaliseerde teksten in huis te hebben of als cadeau te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *