Tijdelijke Zomerdeal ☀️ Pakket met 24 nieuwe Mini’s + 🎁 bij elke bestelling ✨

Een super leuk nieuwtje! Er zijn net 24 prachtige nieuwe Lifeprints Mini’s van onze drukker binnengekomen. Op veler verzoek alle ontwerpen van de ‘More than Gold’ en ‘Shalom’ serie met goudfolie én ook de nieuwste ‘Bloom in Grace’ serie.

Normaal zouden alle 24 losse mini’s samen €21.20 kosten, maar als je deze week van de zomerdeal gebruik maakt, sturen we ze alle 24 toe voor €11.95. Ofwel ruim 44% korting en nog geen €0,50 per mini. Let op! Deze Zomerdeal geldt t/m 31 augustus

Maar hier stopt de actie niet, want we nemen ook afscheid van een aantal Mini’s uit oude series. We hebben ze deze keer niet in de sale gezet, maar geven ze verdeeld over alle bestellingen weg, hoe leuk is dat? 😉

Bij elke €5 die je in de webshop besteed krijg je automatisch 1 gratis mini t.w.v. €0,75 cadeau. Het is nog een verassing welke het is… Deze opruimactie geldt zolang de oude Mini’s op voorraad zijn.

Goed om alvast te noemen is dit; door verwachte drukte rondom deze actie hebben we op sommige momenten iets meer tijd nodig dan normaal. Als je van 2/3 werkdagen levertijd uitgaat, moet het ons vast lukken. Mocht dit veranderen, dan laten we dit uiteraard even weten.

2 reacties op “Tijdelijke Zomerdeal ☀️ Pakket met 24 nieuwe Mini’s + 🎁 bij elke bestelling ✨

  1. Annemieke zegt:

    Ze zijn zo ontzettend prachtig! Dank jullie wel. Ik kan er de hele dag wel naar blijven kijken.. (zonde, want dan kan niemand anders ze zien)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *