Vakantie-bericht ☀️+ ZOMER2020 kortingscode

Hé lieve jij,

Ben je al aan het genieten van je welverdiende vakantie? Of misschien moet je nog even geduld hebben of is het alweer voorbij? 

Wijzelf gaan er de komende twee weken even lekker tussenuit. 

Daar zijn we enorm aan toe! We hebben niet veel plannen, maar dat alleen al is een heerlijk vooruitzicht.

Én voor het eerst sinds het bestaan van Lifeprints doen we dit zonder de webshop te sluiten, onze collega’s zorgen dat alles gewoon doorgaat zoals je van ons gewend bent. Super trots en blij met zo’n geweldig team!

Ze gaan heel erg hun best doen om alles op tijd te versturen, maar de ene dag is het wat meer puzzelen dan de andere, het kan dus voorkomen dat je soms een dagje langer moet wachten. 

Als dank voor je geduld en om de vakantie te vieren krijg je onze hele vakantie (t/m 9 augustus) 10% extra korting op alles uit je bestelling. Gebruik hiervoor de kortingscode ZOMER2020.

Vergeet ook vooral niet onze nieuwe tuinposters & de zomerdeal die volgende week verloopt nog even te checken!

We wensen je een heerlijke zomer!
Tot snel ♡

Liefs, Manuel & Elvire

Een reactie op “Vakantie-bericht ☀️+ ZOMER2020 kortingscode

  1. Wilna de Grooth-van der Sluis zegt:

    Shalom Manuel,
    Dezelfde dag dat ik jullie Vakantiebericht-zomer 2020 ontving heb ik jullie een mail+bestelling van 80 Shalomkaarten teruggestuurd. Tot nu toe geen pakje/reactie ontvangen. Waarschijnlijk heb ik iets fout gedaan. De kaarten zijn bedoeld voor de Folkingestraat Synagoge. We hebben er nu nog 2. In de synagoge zijn we voorzichtig met kaarten als ‘Vertrouw op de Heer’. Daarom wilde ik graag een andere samenstelling hebben. Misschien kun je die mail ergens opsporen of mail me even wat mogelijk is. Groeten uit Groningen van Wilna de Grooth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *