Wereldmeisjesdag ♡ Een printable for justice!

Vandaag op wereldmeisjesdag willen we ieder meisje bemoedigen en inspireren met deze tekst en dit ontwerp. Waar je ook woont en wat je ook doet, we bidden dat je vol mag zijn van Gods kracht en de toekomst met een lach tegemoet mag zien, omdat Hij met je mee zal gaan, waar je ook gaat!

We willen er vandaag niet alleen bij stil staan hoe gezegend we zijn door in vrijheid te leven en dat we de toekomst met een lach tegemoet mogen zien. We denken vooral ook aan alle meisjes én vrouwen die dit niet kennen en het heel erg moeilijk hebben. Dichtbij in eigen land, maar ook heel ver weg, wereldwijd. We bidden voor gerechtigheid en dat deze meisjes en vrouwen bevrijd mogen worden uit hun benauwde situatie en dat ze de Liefde en leiding van onze Hemelse Vader mogen ervaren in hun levens.

Om heel veel meisjes en vrouwen te bereiken hebben we ervoor gekozen om onze poster ‘She is clothed with strength and dignity’ gratis voor een klein bedrag beschikbaar te stellen als printable, zodat hij zoveel mogelijk kan bemoedigen & inspireren. Daarnaast kreeg Elvire vanochtend op haar hart om nog een stapje verder te gaan dan alleen bemoedigen met deze printable. We willen héél graag een verschil uitmaken en ons best doen om zoveel mogelijk jonge meisjes en vrouwen te helpen die vast worden gehouden tegen hun wil in en deze vrijheid niet kennen… We hebben daarom iets tofs bedacht!

Tijdens het bestellen van deze gratis printable is het mogelijk om een klein bedrag in te vullen als donatie. Alle donaties die tijdens het bestellen van de printable worden gedaan, zullen we voor 100% aan Stichting IJM overmaken. Deze prachtige organisatie helpt vrouwen en meisjes om de toekomst weer lachend tegemoet te kunnen zien ♡ IJM weet hier nog niet vanaf, dit is echt een spontaan en lastminute idee van vandaag… laten we hen verassen en bemoedigen in hun werk door samen een mooi bedrag op te halen.

Doe je ook mee? Normaal zou deze printable €3.95 kosten, maar meer, minder of niets mag ook. Voel je niet bezwaard als je alleen de printable betaald download, want ook dit maakt een verschil en was in eerste instantie ons eerste idee.

Bekijk de printable

Als dit berichtje ook nog eens masaal gedeeld wordt, zou dat heel erg mooi zijn. Samen een groot licht met deze mooie bijbeltekst en dit ontwerp, daar gaan we voor! En zo betekend het woordje ‘Life’ uit onze naam ineens veel meer… dat voelt goed!

Laten we samen Zijn Liefde verspreiden vandaag!
♡ Let His love Reign ♡

Liefs, Manuel en Elvire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *