Wij presenteren…

24 Lifeprints BOEKENLEGGERS ✨
+ onze allereerste ZOMERDEAL ☀️

De afgelopen week waren we letterlijk en figuurlijk aan het zweten achter de computer! Oké en eerlijk is eerlijk… met af en toe een frisse duik in ons buitenbadje…

Hoe dan ook, het is heerlijk als je werk – na heel hard buffelen en zweten – af is… dat herken je vast!

We wilden deze zomer – eigenlijk al wat eerder – heel graag het volgende lanceren; BOEKENLEGGERS!

Daar werd vaak naar gevraagd, vooral sinds we een boekenlegger cadeau deden bij elk ‘Ik zal er zijn’ boek… En dat was natuurlijk maar één ontwerp…

Het plan was om deze keer 16 verschillende boekenleggers te laten drukken, maar het zijn er zelfs 24 geworden! Tof he?

Mede door jullie meedenken in een vorige post zijn we tot een mooie selectie gekomen en zijn we voor 24 stuks gegaan! Bedankt, dat hielp ons erg!

Fast forward, ze worden al gedrukt en als je er snel bij bent, worden ze al vanaf begin augustus verzonden. We gaan ze komende week eerst nog met veel liefde verpakken in een mooie bijpassende verpakking…

We hebben genoeg ingekocht, maar het kan snel gaan… Dit blijft lastig inschatten bleek ook toen we een paar weken geleden kaartenhouders presenteerden… die waren al binnen een dag op! Dus wil je ze graag begin augustus in huis hebben, wacht dan niet te lang.

We hebben er direct een hele toffe tijdelijke ZOMERDEAL van gemaakt!

Alle 24 de boekenleggers voor €9.95 i.p.v. €18.00.

We horen je al denken: “wat moet ik nu met 24 boekenleggers?”

Goede vraag!

Eigenlijk is ‘boekenlegger’ niet het goede woord… Bij het kiezen van het formaat hebben we in ons achterhoofd gehouden dat ze ook geschikt moeten zijn als label \ minikaartje, daar zijn ze door het gekozen formaat nu ook super geschikt voor!

Als een bemoedigend of inspirerend kaartje aan een cadeautje of aan een bos bloemen bijvoorbeeld! Een klein gaatje is zo gemaakt met een perforator.

Een boekenlegger / label kost met de tijdelijke deal nu slechts 0.41 cent per stuk… We hopen dat we zo heel veel mensen blij kunnen maken en tot zegen mogen zijn!

Goed, dit bericht wordt zoals gewoonlijk alweer veel te lang! Sorry!
We zijn heel erg benieuwd wat je van de nieuwe boekenleggers vindt.

Een hele fijne dag nog!

Liefs, Manuel & Elvire

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *