Winnaars ‘zonde om weg te gooien’ 🗑✨ [+ troostprijs voor iedereen]

Liever denken we er niet teveel over na, er wordt zoveel weggegooid! Niet alleen heel veel eten bij supermarkten en restaurants, maar ook bij bedrijven zoals de onze. Een klein mankement en hup de prullenmand in. Zo zonde! Om verspilling tegen te gaan delen we zo af en toe een setje met spulletjes die normaal gesproken in de prullenbak zouden belanden, zo ook gistermiddag… in deze post maken we de twee winnaars bekend 🙂

We vonden het heel bijzonder om alle persoonlijke verhalen te lezen en te zien dat er zoveel animo was! We kregen zelfs een aantal PB’s met persoonlijke verhalen. Echt bijzonder, bedankt voor jullie vertrouwen! Helaas hebben we geen tijd om op iedereen persoonlijk te reageren, maar we hebben het wel gelezen.

Er kunnen deze keer maar twee winnaars zijn, voor pakket A is dat Debby Hamersma geworden en voor pakket B, Emma de Koning. Van harte dames!


Troostprijsje voor iedereen 

We wilden iedereen wel zo’n setje sturen, maar dat lukt -zoals je snapt- niet 😉 Wel hebben we besloten om iedereen die mee heeft gedaan een bedankje van €2,50 te geven, als je vandaag de code ‘BEDANKT250’ gebruikt, wordt de korting direct berekend in je winkelmandje. Dit geldt bij elke bestelling vanaf €10. We hopen zo iedereen blij te hebben gemaakt 🙂

Heel veel liefs en een fijne dag!

Ga naar webshop

4 thoughts on “Winnaars ‘zonde om weg te gooien’ 🗑✨ [+ troostprijs voor iedereen]

  1. Hilde zegt:

    Ik wilde graag van jullie actie gebruik maken door de kalender met korting te bestellen maar op 5 cent na, mag ik de korting niet gebruiken. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.lifeprints.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 274 reviews.