Aangenaam …

Wij zijn Manuel & Elvire, de gezichten achter Lifeprints.

Alweer heel wat jaren geleden waren we aan het winkelen en op zoek naar een poster met een mooie bijbeltekst voor in onze eigen woning.

Mooie posters vonden we genoeg, maar nergens eentje met een tekst die bij ons paste…

Teleurgesteld waren we niet, eerder geïnspireerd. Ter plekke ontstond het idee om zelf een ontwerp te maken. Terwijl we hier mee bezig waren beseften we ons dat er waarschijnlijk meer mensen naar zoiets opzoek waren.

Met dit in het achterhoofd kwamen er bij ons steeds meer ideeën opborrelen en begonnen we met het uitwerken van de eerste ideeën en het maken van de eerste schetsjes. Voorlopig bleef het daar bij, want… twee kindjes werden geboren en daarnaast hadden we toen al een onderneming met alle drukte die daarbij kwam kijken.

Toch bleef het al die tijd in onze gedachten terugkomen. Hoe mooi zou het zijn om een eigen merk te lanceren met ontwerpen die wij zelf misten en er zo ook andere mensen mee te mogen inspireren & bemoedigen. De naam Lifeprints die we daar heel mooi bij vonden passen hadden we toen al bedacht.

Op een gegeven moment kregen we de wind flink in de zeilen! Heel wat vrije uren hebben we aan de eerste ontwerpen besteed om vervolgens in september 2016 te starten, we gingen online!

Terwijl we dit schrijven zijn er alweer ruim 4 jaar voorbij gevlogen en runnen we Lifeprints met veel plezier vanuit ons kantoor en magazijn in Ermelo. Dagelijks mogen we heel wat prints het land insturen. Dat hadden nooit durven dromen!

Naast prints in de vorm van kaarten en posters hebben we in 2018 en 2019 ook twee geschenkboeken gemaakt in samenwerking met Sestra en hebben we ons assortiment langzaam maar zeker uitgebreid met prachtige eerlijk gemaakte accessoires als kaartenstandaards, wissellijsten en nog veel meer.

Het allermooiste van ons werk is om persoonlijk van mensen terug te horen dat ze door onze ontwerpen bemoedigd en geïnspireerd worden. Dat is waar we ‘s ochtends voor opstaan en waarom we met zoveel liefde en zorg elke bestelling inpakken. Elk pakketje bevat een lichtje dat we de wereld in mogen sturen…

We hopen dit werk nog jaren te mogen doen om zo samen met vele anderen een groot licht te zijn in de wereld. Doe je met ons mee? 🙂

Veel liefs,

Manuel & Elvire