Levertijd & verzendkosten

Wij doen erg ons best om je bestelling z.s.m. bij je af te leveren. Dit lukt ons meestal binnen 1-2 werkdagen. Hiermee zijn we niet de allersnelste, maar daar staan persoonlijke aandacht, kwaliteit van verpakken en een 5-sterren service tegenover 🙂

Heb je haast met een bestelling, bijvoorbeeld voor een verjaardag, doop of bruiloft? Laat ons het dan gerust weten via het opmerkingenveld tijdens het bestellen, dan houden we hier indien mogelijk rekening mee.

Soms gaat de voorraad van producten er harder doorheen dan verwacht en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

  • €2,50 – €4,95 (afhankelijk van gewicht) voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • €6,95 voor bestelling in pakket onder de €35,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf €35,-

Voor verzending naar het buitenland gelden aangepaste tarieven.

Verzending van enveloppen en pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorger van onze partner Gresbo en haar samenwerkingspartners. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.